• 1

Wat is een VvE?

De afkorting ‘VvE’ staat voor het begrip Vereniging van Eigenaren. In deze bij wet opgerichte vereniging voegen alle eigenaren van een appartement in een appartementencomplex zich samen ten behoeve van hun gezamenlijke belangen.

Wie dus eigenaar wordt van een koopappartement, wordt ook automatisch lid van deze VvE. Want uiteindelijk koopt u niet alleen het exclusieve recht op gebruik van uw eigen appartement, maar u bent tevens mede-eigenaar van alle gemeenschappelijke delen (inclusief toebehoren) van het hele gebouw.

Daarom is het lidmaatschap van een VvE een wettelijke verplichting en NIET een eigen keuze! Samen bent u verantwoordelijk voor het totale onderhoud, de verbeteringen en de verzekering van deze gezamenlijke delen in het appartementencomplex. Pas als u uw eigen appartement (en dus het appartementsrecht) hebt verkocht én ook de overdracht aan een nieuwe eigenaar is geregeld door een notaris, bent u automatisch geen lid meer van de VvE en neemt de nieuwe eigenaar uw plaats in.

E-mail


K

Aanvragen offerte

Vraag voor uw VvE een offerte aan, zodat wij voor de taken die u wenst uit te besteden, een passend en aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

m

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel even:
06 - 393 15015.

Q

Login

Klik op LOGIN om de gegevens van uw Vereniging van Eigenaren te bekijken.