VVEASSIST

joop-janssen-vveassist

VVEASSIST is een dynamisch bedrijf, dat beheertaken voor (besturen van) Verenigingen van Eigenaren (afgekort: VvE’s) uitvoert. Oprichter en eigenaar is Joop Janssen, zelf appartementseigenaar en bestuurslid van VvE ‘Blanckenburgh I’ in Beuningen. Na eerst 10 jaar als leraar gewerkt te hebben, is Joop in 1988 overgestapt naar de IT-wereld in de functie van project- en lijnmanager (in de banken- en verzekeringen-wereld).

Zijn financiële en bestuurlijke kennis, ervaring en verantwoordelijk-heid heeft hij hier uitgebreid geleerd/opgedaan. De laatste jaren heeft hij al deze inzichten en ervaringen toepasbaar en toegankelijk gemaakt voor VvE’s. VvE ‘Blanckenburgh I’ heeft hiervan als eerste kunnen profiteren. VVEASSIST beschikt daarom over veel kennis en inzicht op het gebied van financiën, onderhoud en bestuurlijke zaken. En weet dus uit ervaring wat er zoal op het pad van een VvE kan komen. Daarom kan VVEASSIST ook aangeven hoe je potentieel mogelijke problemen kunt voorkomen. Want om dat laatste draait het eigenlijk. Preventief denken voorkomt problemen en hiermee onnodige (service)kosten voor een VvE (dus alle eigenaren).

In toenemende mate wordt steeds meer duidelijk, dat het goed op orde hebben van alle VvE zaken NIET iets vanzelfsprekends is. Nog steeds doen veel VvE’s weinig aan beheerzaken (ze worden daarom ook ‘slapende VvE’s’ genoemd).

Anderen hebben geen idee hoe ze er nu en de komende jaren qua onderhoud en financiën voorstaan en wat aan onkosten op hen afkomt. Ook zijn er VvE’s, waar alles wel goed in beeld is, waarbij een VvE-beheerorganisatie is ingehuurd, maar hiervoor een veel te HOGE vergoeding betalen. Omdat men zich dit niet realiseert!

Is één van de genoemde situaties hierboven op uw VvE van toepassing? Wilt u als VvE, VvE-bestuur of VvE-lid alles goed geregeld en voorspelbaar hebben? Tegen een scherpe, betaalbare prijs? Dan zou u toch eens contact met VVEASSIST moeten opnemen!

Wij denken graag met u mee over uw kansen, mogelijkheden en uitdagingen en zullen aangeven wat wij voor u kunnen betekenen. Onder ‘Contact’ leest u hoe u ons kunt bereiken.

Direct contact met VVEASSIST