VVEASSIST

Integriteitsverklaring VVEASSIST

VVEASSIST kan en wilt u verzekeren, dat het een organisatie is, die integriteit, deugdelijkheid, duurzaamheid en onomkoopbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Hiermee willen we aangeven uitermate trots te zijn op de VvE’s, waarvoor wij beheerwerkzaamheden verrichten. We proberen dan ook altijd aan het gezegde ‘de klant is koning’ maximaal recht te doen en met de klant een echte vertrouwensband op te bouwen. Want alleen als er wederzijds vertrouwen is tussen VVEASSIST en de klant is de beste samenwerking mogelijk.

Daarom is een aangesloten VvE bij VVEASSIST NOOIT een nummer, maar een unieke organisatie. En daar hoort dus ook een unieke behandeling bij. Wat weer betekent, dat alles wat wij doen, in het belang is van iedere bij ons aangesloten VvE.

Van geen enkele (potentiële) leverancier ontvangen wij een vergoeding/bonus of een percentage van de omzet. We werken samen met het bedrijf, waar uw voorkeur naar uit gaat. Mocht u geen (geschikt) bedrijf hebben, dan bevelen wij beargumenteerd er een bij u aan.

 

Direct contact met VVEASSIST