VVEASSIST

Kleine VvE

VVEASSIST is er voor zowel de grote als de kleine VvE’s. Lees hier wat een kleine VvE is en hoe wij u hierbij kunnen helpen? Voor vragen neem dan contact op:

Kleine VvE uitbesteden

Kleine VvE’s zijn voor VVEASSIST de VvE’s met t/m 12 appartementen. Voor een kleine VvE geldt hetzelfde als bij een grote VvEOok nu zijn dus een Meer Jaren Onderhoud Begroting (MJOB), een financiële administratie, reservefonds, verzekeringen, klein- en groot onderhoud noodzakelijk. Echter is het grote verschil dat de kosten hiervan door een (veel) kleinere groep appartementseigenaren gedragen moet worden.

Kortom, voor de appartementseigenaar in een klein appartementencomplex zijn de VvE-kosten verhoudingsgewijs hoger dan voor de eigenaar van een appartement binnen een grote(re) VvE.

Kleine VvE's hebben relatief meer kosten

vveassist-logo

Basispakket Kleine VvE

Om deze reden heeft VVEASSIST voor de appartementsbezitters in kleine appartementencomplexen 2 pakketten ontwikkeld. Een Basispakket kleine VvE’s en een Optioneel pakket kleine VvE’s.

Elke taak is vrij te kiezen en staat meestal los van andere taken. Sommige taken zijn daarbij eenmalig. Dit zijn de taken in de roze vakken. Daar betaal je dus ook maar 1 keer voor.

Veel taken zijn ook voorspelbaar (ze komen één keer per week, maand, kwartaal of jaar voor). Dit zijn de taken binnen de oranje lijnen. Deze vormen dus in principe het Basispakket kleine VvE’s. Het tarief van een taak in het Basispakket is beduidend lager dan het tarief van een los afgenomen taak. Het afnemen van het Basispakket als geheel is dus een stuk voordeliger.

Het Basispakket kleine VvE’s kan VVEASSIST u al aanbieden voor € 10,- per appartementsrecht per maand (incl. BTW). De prijs van het Optioneel pakket kleine VvE’s is geheel afhankelijk van uw wensen. Het wordt daarom voor u op maat gemaakt tegen een scherpe prijs.

Waarom een kleine VvE uitbesteden?

Vakkundig

Effectief

Kwaliteit

Direct contact met VVEASSIST