• 1
  • Start
  • Integriteitsverklaring

Integriteitsverklaring

VVEASSIST kan en wilt u verzekeren, dat het een organisatie is, die integriteit, deugdelijkheid, duurzaamheid en onomkoopbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Hiermee willen we aangeven uitermate trots te zijn op de VvE’s, waarvoor wij beheerwerkzaamheden verrichten. We proberen dan ook altijd aan het gezegde ‘de klant is koning’ maximaal recht te doen en met de klant een echte vertrouwensband op te bouwen. Want alleen als er wederzijds vertrouwen is tussen VVEASSIST en de klant is de beste samenwerking mogelijk.

Daarom is een aangesloten VvE bij VVEASSIST NOOIT een nummer, maar een unieke organisatie. En daar hoort dus ook een unieke behandeling bij. Wat weer betekent, dat alles wat wij doen, in het belang is van iedere bij ons aangesloten VvE.

Van geen enkele (potentiële) leverancier ontvangen wij een vergoeding/bonus of een percentage van de omzet. We werken samen met het bedrijf, waar uw voorkeur naar uit gaat. Mocht u geen (geschikt) bedrijf hebben, dan bevelen wij beargumenteerd er een bij u aan.

E-mail


K

Aanvragen offerte

Vraag voor uw VvE een offerte aan, zodat wij voor de taken die u wenst uit te besteden, een passend en aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

m

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel even:
06 - 393 15015.

Q

Login

Klik op LOGIN om de gegevens van uw Vereniging van Eigenaren te bekijken.