• 1

Een koopappartement . . en 'n Vee-Vee-Ee?

U bent eigenaar van een appartement? Dan bent u ook verplicht lid van de VvE, de Vereniging van Eigenaren.

VvE Assist

Alle eigenaren in een VvE zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor alle gemeenschappelijke zaken . . van goed werkende liften tot het hebben van een betrouwbare Meer Jaren Onderhoud Begroting; van een jaarvergadering voorbereiden tot het innen van de servicekosten.

Uit alle VvE-leden wordt een bestuur gekozen, die al deze zaken gaat regelen. Als bestuurslid moet je dus van vele markten thuis zijn!
Echter . . . door onze complexe maatschappij, drukke werkzaamheden, (klein)kinderen, hobby’s, verenigingsleven, studies, enz., is bij veel eigenaren hiervoor niet veel energie over.
Steeds meer VvE’s besteden deze complexe zaken dan ook uit aan een gespecialiseerde organisatie.

VVEASSIST is zo’n organisatie, die de uit te voeren taken van een VvE geheel kan overnemen. Met onze beheerdiensten (op financieel -, onderhoud - als bestuurlijk gebied) kan VVEASSIST een VvE geheel ‘ontzorgen’. Voor VVEASSIST is dit dagelijkse kost, waardoor alle eigenaren met een gerust hart hun aandacht kunnen blijven richten op hun bezigheden.

Typerende kenmerken van VVEASSIST: Maatwerk, laagste tarieven, ‘ASSISTerende’ houding, betrouwbare partner, deskundigheid, vooruitzien, persoonlijk contact.
We worden ook genoemd op de site van de belangenorganisatie voor VvE’s, de stichting VVE Belang. Lees meer over ons bij ‘Even voorstellen’ en ‘Onze visie & opdracht’.

VvE Assist

Kortom . . . . . . VVEASSIST denkt met u mee en werkt voor u ! Voor de laagste prijs op de 1e rang! Geen sores, maar Dienstverlening met de hoofdletter ‘D’! Dat is pas echt ‘ontzorgen’.

Op onze site leest u, hoe u een offerte aanvraagt en vindt u VvE-informatie en nuttige downloads.

Wie weet spreken we elkaar binnenkort.

E-mail


K

Aanvragen offerte

Vraag voor uw VvE een offerte aan, zodat wij voor de taken die u wenst uit te besteden, een passend en aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

m

Contact

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel even:
06 - 393 15015.

Q

Login

Klik op LOGIN om de gegevens van uw Vereniging van Eigenaren te bekijken.